Centre for Language
and Communication
Learn. Practice. Succeed.

Pregătirea pentru examenul IELTS

IELTS reprezintă un test internațional standardizat de evaluare a  competențelor de cunoştere a limbii engleze. Acesta este realizat în comun de către Universitatea din Cambridge ESOL Examinations, British Council și IDP Education Pty Ltd, fiind pentru prima dată demarat în1989. Actualmente, există două versiuni ale IELTS-ului, Versiunea Academică şi Versiunea Generală de Formare:
  • Versiunea Academică  este destinată celor care doresc să se înscrie la universități și alte instituții de învățământ superior și pentru profesioniști, cum ar fi medici şi asistente medicale care doresc să studieze sau să-şi practice profesia  într-o țară vorbitoare de limba engleză.
  • Versiunea Generală de Formare este destinată pentru cei care intenționează să urmeze o formare non-academică, pentru scopuri de imigrare sau  pentru a câștiga experiență de muncă.
See more Afla mai mult


Instructorii noștri vă vor ajuta să vă pregătiţi pentru testare la fiecare secțiune a examenului propriu-zis. Acest program se concentrează pe strategii destinate acumulării punctajului maxim la examen. Accentul este pus pe ascultare, citire, înțelegere, gramatică, vocabular și abilităţi de a scrie. Cursul ce însumează 8 săptămâni vă va ajuta să sporiţi punctajul dvs. la examen ceea ce respectiv va contribui la consolidarea încrederii în forţele proprii. Rezultatele excelente obținute de studenţii LinguaFranca în cadrul examenelor  de acest gen demonstrează indiscutabil eficienţa noastră.