Centre for Language
and Communication
Learn. Practice. Succeed.

Alte cursuri

BlaBlaClub

Profesorii noştrii vă vor ajuta prin intermediul SpeakYOgrammar Club să revizuiți şi să vă îmbunătăţiți nivelului de cunoaştere a limbii engleze. Acest program  vă permite îmbogăţirea vocabularului şi utilizarea corectă a gramaticii engleze în timpul comunicării.
În procesul de studiu sunt formate mai multe grupe, în cadrul cărora studenţii sunt repartizaţi în dependenţă de nivelul competenţelor verbale de utilizare a limbii engleze. Astfel, există ore de conversație pentru începătorii, precum şi pentru studenţii care dispun de cunoştiţe de nivel intermediar și avansat. Prin intermediul conversațiilor interactive desfăşurate într-o atmosferă neformală vă veţi dezvolta abilitățile dumneavoastră de cunoaştere şi utilizare a limbii engleze.

Cursul de pregătire pentru examene

LinguaFranca oferă de asemenea un curs complex de pregătire a studenţilor pentru susţinerea examenelor TOEFL sau IELTS. Instructorii noștri vă vor ajuta  să vă pregătiţi intens pentru fiecare compartiment din conţinutul testului. În ziua tesării vă veți simți apt, increzător și veți trece cu succes examenul. Acest program este concentrat pe abordarea unor strategii eficiente ce presupun concentrarea eforturilor la audierea, întelegere, exprimare, citire, gramatică şi vocabular.
Cursul va contribui indiscutabil la sporirea  punctajului obţinut de dumneavoastră  la finele examenului. Rezultatele excelente obținute de către studenţii Centrului LinguaFranca la examenele propriu-zise sunt cea mai elocventă dovadă a eficacităţii noastre.

Engleza pentru copii


În cadrul centrului de studierea limbilor moderne LinguaFranca  copiii sunt ajutaţi şi ghidaţi să învețe limba engleză într-un mod rapid și distractiv, folosindu-se cele mai eficiente şi practice instrumente de predare a limbii engleze.
Metodele noastre de predare folosind  intrumentele multimedia sunt concepute pentru studierea gramaticii, vocabularului, perfecţionarea lecturii în limba engleză prin evitarea stresului. Videoclipurile noastre atrăgătoare sunt destinate prezentării pe viu a situaţiilor de utilizare a limbii engleze şi de  asemenea pentru optimizarea memorării unei limbi străine. Lecțiile sunt însoțite de fișe imprimabile autentice și de suport on-line suplimentar.
La fiecare lecție sunt practicate noi jocuri interactive și exerciții de practicare a limbii engleze. Aceste exerciții sunt atent concepute pentru a  stimula toate tipurile de învățare ale elevilor- auditivă, vizuală, deductivă şi logică. În timpul jocurilor sunt uitlizată o gamă variată de materiale suplimentare.
Centrul nostru poate fi calificat drept o veritabilă şcoală de creaţie care înregistrează rezultate fantastice. Deseori suntem întrebaţăi de ce abordarea noastră este mai specifică decît a altora? În continuare am dori am dori să vă împărtăşim cîteva dintre aspectele care ne fac deosebiti.

Cursuri elaborate individual

Cu LinguaFranca oamenii de afaceri și profesioniștii pot beneficia de cursuri personalizate de o înaltă calitate de limbă engleză.
Instructorii noștri vor personaliza lecțiile de toate nivelurile - de la incepatori pînă la avansați, pentru a vă îmbunătăți competențele în engleză generală sau engleză de afaceri, incluzînd toate aspectele de gramatică, conversație, pronunție și vocabular. Echipa LinguaFranca este gata să vă ajute!
Deoarece fiecare companie are propriile cerințe și obiective, vom discuta despre acestea cu dumneavoastră și vom veni cu cea mai bună soluție lingvistică pentru obiectivele dumneavoastrǎ.
LinguaFranca oferă cursuri de limbi străine bazate pe obiectivele și necesitățile personale și / sau profesionale. Astfel, vom lua în considerare timpul pe care il aveți, nivelul, stilul de învățare și bugetul pentru a putea planifica ce este mai bine pentru dumneavoastrǎ.

Engleza 121

Timp dedicat special pentru necesitățile tale!
LinguaFranca oferă lecții individualizate și de specialitate 365 de zile pe an, 24/7. Aceasta este o oportunitate unică de a învăța și practica limba engleză individual, într-un mediu confortabil, după un program consecvent. Programul lecțiilor este stabilit în funcție de programul dumneavoastrǎ și poate varia în fiecare săptămână. Pentru a anula sau modifica orarul, studentul trebuie să dea un preaviz de cel puțin 24 ore în scris.
Veți avea un instructor personal indiferent de aspectul  limbii pe care vreți să îl practicați - vocabular, conversație sau gramatica. Veți discuta cu instructorul nevoile dumneavoastra, iar programul individual va fi planificată în mod corespunzător ca să satisfacă acele necesități. Pentru aceasta vom utiliza materialele de la cele mai bune edituri din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii adaptate pentru  dumneavoastrǎ, precum și materialele autentice pe care ni le veți oferi - email-uri, materiale de la conferinte, etc
Dumneavoastră decideți cum, când și ce veți studia!
Progrese considerabile într-o perioadă limitată de timp cu LinguaFranca.

Engleza prin SKYPE/ON THE GO

Sesiunile noastre ''English 121"  prin intermediului Skype-ului sunt destinate tuturor celor care au un program încărcat, multe călătorii de afaceri şi sunt mereu în mişcare. Beneficiind de toate avantajele de învățare "121", acest curs vă oferă posibilitatea de a studia engleza la ora și în  locul convenabil  dumneavoastră. Acasa, la birou, în țara în care călătoriți - niciodată nu va fi târziu. Sala virtuală este exact acolo unde aveți nevoie de ea! Dacă vă decideți să optaţi pentru 122 în loc de 121, putem aranja acest lucru pentru dumneavoastră! Alăturați-vă astăzi și începeţi să vorbiţi limba engleză fluent.

Care sunt beneficiile  de a avea un trainer de engleză personal:
  • Te ajută să-ţi perfecţionezi engleza.
  • Îţi remodelează comportamentul astfel încît dintr-un simplu elev să devii un actor implicat în procesul de comunicare.
  • Stabileşte  și convine împreună cu tine obiectivele
  • Te motiveză să-ți atingi obiectivele.
  • Identifică diferențele dintre unde ești și unde ar trebui să fi.
  • Vă ajută să dezvoltaţi o strategie puternică și un plan de acțiune pentru a  vă  reduce golurile.