Centre for Language
and Communication
Learn. Practice. Succeed.

luni, 28 noiembrie 2016

Bursa Lingua Franca


Centrul de studiere a limbilor Lingua Franca este o iniţiativă a 3 profesori cu experiență, reputație și pasiune pentru predare - Ani, Nastya și Veronika. Iată de ce este o școală de limbi străine cu lipici unde studenții se simt ca acasă. Înfiinţat în 2012, Centrul Lingua Franca organizează cursuri de limbi străine în grupe restrânse (de maxim 10 cursanţi) pe tot parcursul anului şcolar. Avem o echipă tânără, care cuprinde exclusiv profesori ‘cool‘, talentați și dedicați. Aceştia fac uz de o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metode moderne eficiente şi distractive, complementate de o atmosferă călduroasă și multă-multă comunicare.(la o cană de ceai)
La aniversarea de 4 ani de existență, Lingua Franca doreşte să canalizeze banii destinaţi pentru o petrecere cu mare tam-tam spre altceva. Vrem să lansăm Bursa Lingua Franca prin care aleșii ar urma să beneficieze de un curs complet de studiere a limbii engleze (jumătate de an de engleză) și două cursuri parțiale (jumatate de an de engleză din care 70% sunt asigurate de Lingua Franca). Nu vrem show TV, stand-uri prin oras, reclamă la TV. Vrem ca TU, cel cu mijloace financiare modeste, dar aspirații mari, să poți să-i folosești spre binele tău. Planurile mari încep cu pași mici.
Așadar, de ziua noastra, 1 decembrie, invităm toți doritorii de a învăța să aplice pentru Bursa Lingua Franca. Aveți timp până la 1 ianuarie 2017.
Cum poți face acest lucru? Ne trimiţi un eseu la info@linguafranca.md și ne spui de ce anume tu trebuie să fii alegerea noastră. Așteptăm eseuri de nu mai mult de 200 cuvinte în engleză, română sau rusă. Căutăm creativitate, perseverenţă, talent și utilitate maximă (planuri concrete la ce vă vor ajuta aceste cursuri). Autorii celor mai convingatoare eseuri vor fi invitați la un interviu la noi la Lingua Franca.
Vom anunța cîștigătorii pe 25 Ianuarie 2017.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu