Centre for Language
and Communication
Learn. Practice. Succeed.

duminică, 30 noiembrie 2014

Engleză de afaceri cu Steve A. Appelt - trainer nativ specialist in domeniul afacerilorLingua Franca vine să spulbere mitul că engleza de afaceri o poți asimila numai avînd un nivel avansat de cunoașterea a limbii.

Centrul Lingua Franca organizează în premieră cursuri de engleză de afaceri cu Steve A. Appelt- trainer nativ specialist in domeniul afacerilor, om de afaceri de success in Statele Unite. Steve este expert in achizitii, dezvoltare și înstrăinărilor de bunuri imobiliare, in toate activitățile de negociere (negocierea liniilor de credit, contractelor de fuzionare), în investiții strategice.

Iarna aceasta, vă propunem un program intensiv de invațare a limbii engleze pentru adulti. Participanții pot lua parte la cursuri intensive de limba engleza, se pot inscrie la ateliere tematice de business conversatie.

Se pot inscrie persoanele care cunosc limba engleza la un nivel elementar și pre-intermediar, programul urmarind ca pe parcursul cursurilor cursanții să iși perfectioneze abilitatea de a comunica in limba engleza.

La sfarsitulul programului, vor fi acordate diplome de participare.

Dacă sunteți interesat, curios sau pur și simplu plictisit și înghețat veniți la noi! Cu noi veți petrece timpul util, calduț și englezește!
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu