Centre for Language
and Communication
Learn. Practice. Succeed.

luni, 4 mai 2015

Eşti gata de examenul la engleză? Muz FM şi Lingua Franca îţi dau MINUTUL DE ENGLEZĂ!


Îţi place să comunici la greu, să călătoreşti sau pur şi simplu vrei să dai examenele de engleză pe o notă excelentă? Fă-o şi pe asta! Noi îţi propunem soluţia potrivită pentru ca tu să-ţi îmbunătăţeşti nivelul de engleză, soluţie care mai vine şi GRATIS.

“Minutul de Engleză” de la Muz FM, oferit de Lingua Franca, este concursul care te va face mai vorbitor de engleză ca niciodată.

Din 1 mai, poţi câştiga un abonament de 2 luni la cursuri de engleză în valoare de 2200 de lei SAU un abonament de 1 lună în valoare de 1100 de lei şi MULTE ALTE PREMII de la “Lingua Franca”.

 CUM CÂŞTIGI?


Fii atent la emisia postului de radio MUZ FM. Prinde în cadrul matinalului “Muzele Dimineţii” semnalul sonor de concurs – “Minutul de Engleză” şi sună în direct la numărul de telefon 022-859-880. Zilnic, câte un ascultător care acceptă provocarea matinaliştilor, este supus unei probe orale în direct, oferindu-i-se contra cronometru 1 minut pentru a-şi demonstra calităţile oratorice în limba engleză, la o temă propusă de DJ-ii Muz FM, Ursu şi Mihai. La sfârşitul perioadei de concurs, 10 persoane din clasamentul final, desemnat de Lingua Franca, care au acumulat cele mai multe voturi, vor primi premiile puse la bătaie, câştigătorii fiind invitaţi ulterior în cadrul emisiunii “Muzele Dimineţii”, să mai stea la taclale în direct cu animatorii.

Recapitulăm! Sună la 022 859 880 în emisie directă la îndemnul lui Ursu şi Mihai, acceptă testul de 1 minut şi CÂŞTIGĂ cursurile de engleză (2 luni, respectiv – 1 lună) de la LINGUA FRANCA, GRATIS prin intermediul MUZ FM!

Ştim că poţi vorbi o engleză mai bună, aşa că te trimitem la cursuri! Trebuie doar să accepţi provocarea “minutului de engleză”!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu